VIVAX COOL

VIVAX luotiin varustamaan kodit uudella teknologialla. Vivax kodintekniikka käsittää laajan kirjon joka päiväisiä elämää helpottavavia laitteita kuten Vivax Smart Phone-puhelimet ja tablet tietokoneet sekä televisiot muita hyödyllisiä kodinkoneita unohtamatta. Asiantuntijaryhmä työskentelee jatkuvasti teknologian kehittämisen, toimintojen parantamisen ja modernien tuotteiden suunnittelun eteen. Seuraamalla trendejä ja tarpeitasi, VIVAX tuotteet on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita tuotteita ja varustamaan kotisi modernilla teknologialla nopeasti, yksinkertaisesti ja edullisesti. Toisin sanoen, VIVAX luotiin sinua varten!

Ilmalämpöpumput Suomen olosuhteisiin

Vivax ilmalämpöpumput ovat erinomaisesti kylmiin olosuhteisiin soveltuvia ilmalämpöpumppuja. Varma toiminta, erittäin laaja mallisto, huippuarvot hyötysuhteissa ja hyvät takuut ovat tärkeitä kriteerejämme.

Ensimmäinen edellytys viihtyisässä tilassa on puhdas ja raikas sopivan lämpöinen ilma. Vivax ilmalämpöpumput on suunniteltu uusin, innovatiivisin, teknologisin saavutuksin, jolloin Vivax ilmalämpöpumput ovat toiminnaltaan luotettavia, hiljaisia ja energiaa säästäviä kodin lämmitys- ja jäähdytyslaitteita. VIVAX ilmalämpöpumppumalliston löydät alan ammattilaisilta, jotka pystyvät tarjoamaan lämmitys- ja viilennysratkaisut kotien lisäksi myös työpaikoille, toimistoihin, varastoihin ja teollisuuteen. Mallistomme yltää aina mummon mökistä liikekeskuksiin ja kerrostaloihin.

M San Groupe on yksi suurimmista teknologiatuotteiden ja komponenttien valmistaja/jakelijoista Euroopassa. Vivax on M San Groupen tunnetuimpia tuotemerkkejä.
Tuotanto noudattaa Eurooppalaista laatujärjestelmää, mikä tarkoittaa että tuotteiden kaikkien komponenttien valmistus on tarkoin valvottua. Lopputuotteet testataan viimeisimpiä testimenetelmiä käyttäen.

 Vivax-tekniikka – vastaus tämän päivän energiansäästövaatimuksiin

geei_energia

Erinomainen hyötysuhde

Vivaxin ilmalämpöpumppumallit asunto- ja liiketiloihin saavuttavat uuden A-luokituksen, joka on tämän hetken korkein taso Euroopan unionin energiamerkinnässä.
Uusi energiamerkintävaatimus (EU) 626/2011

 • Kolme ilmastovyöhykettä lämmitykseen
 • Kausiluonteinen hyötysuhde
 • Äänenvoimakkuus
 • Nimellinen energiatehokkuus kuvaa suorituskykyä ainoastaan ilmoitetussa mittapisteessä.
 • Kausiluonteinen hyötysuhde ilmaisee suorituskyvyn koko lämmitys- ja viilennyskauden aikana.

Komission delegoitu asetus (EU) No 626/2011

Ilmastointilaitteiden energiatehokkuuden kehitys on ollut erittäin nopeaa viime vuosina. Euroopan viranomaiset ovatkin luoneet ilmastointilaitteille tiukat energiatehokkuuden minimivaatimukset. Tämä on johtanutkin uuden kausiluonteisten merkintäjärjestelmän kehitykseen. Nykypäivän laitteet, lukuun ottamatta yhden ja kahden kanavan ilmastointilaitteita, ovat ylittäneet A-luokan hyötysuhdetasot, jotka ovat asetettu direktiivillä 2002/31/EC. Tällä asetuksella otetaan käyttöön kaksi uutta energiatehokkuusasteikkoa, jotka perustuvat laitteen ensisijaiseen tehtävään ja kuluttajalle tärkeisiin erityispiirteisiin. Koska ilmastointilaitteita käytetään lähinnä osakuormalla, energiatehokkuuden mittaus olisi muutettava kausiluonteiseen mittausjärjestelmään, lukuun ottamatta yhden ja kahden kanavan ilmastointilaitteita. Kausiluonteinen mittausjärjestelmä ottaa paremmin huomioon invertterikäyttöisen tekniikan hyödyt ja olosuhteet, joissa näitä laitteita käytetään. Uusi tehokkuuden laskentamenetelmä sekä ekologisen suunnittelun täytäntöönpano asettaa energiatehokkuuden vähimmäisvaatimukset suuremmaksi kuin nykyinen A-taso. Tämä johtaa näiden laitteiden uudelleenluokitteluun. Näin ollen, ”split”, ikkuna ja seinä ilmastointilaitteilla pitäisi olla käytössä uusi A-G energiatehokkuusluokka, jossa lisätään ”+”-merkki luokan päälle joka kahden vuoden välein, kunnes A+++ -luokka on saavutettu.

moottori_vivax

Harjaton tasavirtapuhallinmoottori

Harjaton tasavirtapuhallinmoottori mahdollistaa tarkan nopeudensäädönhallinnan, joka vähentää energiankulutusta. Harjattoman tasavirtapuhallinmoottorin tehokkuus on jopa 35% korkeampi, kuin vastaavan vaihtovirtamoottorin.

Power Factor Correction (PFC) Tekniikka

Power Factor Correction (PFC) Tekniikka

Ennakoivalla osittain aktiivisella PFC säädöllä syöttöjännitteen sekä virran aaltomuodot saadaan synkronoitua (vaihesiirto). Näin yli 97% syöttöenergiasta saadaan käytettyä energiatehokkaasti joka suuresti parantaa hyötysuhdetta.

Laaja toiminta-alue

25 tasoa (F1-F25) kompressorin taajuuksille ja taajuusalueen koko on kasvanut noin 70% suuremmaksi. Enemmän mukavuutta ja energiansäästöä pehmeän ja tarkan säädön avulla. Kehittyneen taajuus-säätö tekniikan, kompressorin esilämmityksen ja sähkölämmityksen avulla laite toimii hyvin jopa -20°C lämpötilassa.

0.5 W Sähkön kulutus lepotilassa

Älykäs teknologia mahdollistaa VIVAX tuotteiden automaattisen virransäästötilan, kun laitetta pidetään lepotilassa. Tämä leikkaa energiankulutusta tavanomaisesta 5 watista 0.5 wattiin, joka takaa 90% energiansäästön.

Älykäs vedonpoistotoiminto

Tavallinen vedonpoistotoiminto toimii ainoastaan höyrystimen lämpötilan mukaan. VIVAXin älykäs vedonpoisto ottaa huomioon molemmat, sekä höyrystimen, että ympäristön lämpötilan. Tarkempi ohjaus varmistaa mukavamman oleskelun sisäyksikön lähellä.

vivax_1w

g10_merkki_vivax

Innovatiivinen invertteritekniikka

takaa viilennyksen ja lämmityksen tarkasti minä hetkellä hyvänsä annettujen ehtojen mukaan. Vivax:in G10 invertteritekniikka toimii häiriöttömästi jopa -20°C asteen lämpötilassa. Erityiset kestävät öljyt, jotka eivät menetä viskositeettiaan kylmissä olosuhteissa pitävät huolen, että ilmastointi toimii saumattomasti myös matalissa lämpötiloissa.

G10-invertteritekniikan ansiosta Vivax-ilmalämpöpumppujen lämmitystila toimii hyvinkin matalissa lämpötiloissa. Huippumalleissa ei tarvita erillistä lämmitysvastusta kompressorin öljytilaa lämmittämään, vaan kompressoriöljyt pidetään lämpiminä käämien tuottamalla lämmöllä. Ulkoyksikön pohjapellin sähkölämmitin ei toimi tarpeettomasti, vaan sen toimintaa kontrolloi prosessori, joka kerää tietoa ulkoyksikön sensorin avulla.

Hyödyt

 •  Halutun lämpötilan tarkka säätely
 •  Saavuttaa pyydetyn lämpötilan nopeasti
 •  Pienentää lämpötilan vaihtelua
 •  Ilmastoidun tilan parempi mukavuus
 •  Lämmitys jopa -20°C asteessa
 •  Säästää energiaa
 •  Ei tehopiikkejä
g10 invertteri vivax

ominaisuudet_tekniikka

yllapitolammitys

Ylläpitolämmityksen toiminnot

8°C Ylläpitolämmitys

Pitää yllä sisälämpötilaa 8°C ja suojaa rakennusta jäätymiseltä lämmitystoiminnollaan, kun ollaan talvisaikaan pitkään poissa kotoa tai kesämökiltä.

-15°C Jäähdytys

Useimmissa malleissa on vakiona jäähdytysmahdollisuus -15°C asteessa. Tämä on tarpeellista serverisalien ja erilaisten laitetilojen jäähdytyksessä.

-20°C Lämmitys

VIVAX:in suuri höyrystinpinta-ala ja älykäs ulkoyksikön sulatustekniikka sekä kompressorin esilämmitystekniikka pitävät huolen, että lämmitys toimii hyvin -20°C asteessa.

alykas sulatus

Älykäs sulatustoiminto

Enemmän lämmitystä lyhyemmillä sulatusjaksoilla. Perinteinen sulatustoiminto toimii vain aika- ja lämpötilaohjattuna. Esim. Sulatus on päällä 10 minuuttia joka tunti. VIVAX:in älykäs sulatus menee päälle vain tarvittaessa, tämä vähentää energiankulutusta eliminoimalla turhat sulatusprosessit ja pitää lämmöntuoton tasaisena.

3nukkumisasetusta_vivax

3 Nukkumisasetusta

• Tila 1: Sisälämpötila nousee tai laskee automaattisesti.
• Tila 2: Ainutlaatuinen virkistystoiminto, joka laskee
lämpötilaa hieman alemmas juuri ennen kuin heräät.
• Tila 3: Voit määrittää oman
nukkumisasetuksesi mielesi mukaan.

BIOSUODATIN

Biosuodatin koostuu erityisistä biologisista entsyymeistä ja eco-suodattimista. Ecosuodatin kerää pieniä pölypartikkeleita, bakteereja ja mikrobeja. Biologiset entsyymit tuhoavat bakteerit hajottaen ne ja estäen huoneen ilman saastumisen.

Suodatinvaihtoehdot

suodattimet

BAKTEERIKASVUN ESTO

Sammuttaessasi laitteen jossa on tämä toiminto, riippumatta onko laite lämmitys vai viilennystilassa. Sisäyksikön puhallin jää toimintaan hitaalla nopeudella kunnes kennoon jäänyt kosteus on poissa eikä bakteerien kasvulle luoda alustaa.

 

AKTIIVIHIILISUODATIN

Aktiivihiilisuodatin kerää materiaaleja jotka ovat kaasun tai nesteen muodossa. Tällä suodattimella on suuri kapasiteetti ja mahdollisuudet vahingollisten kaasujen ja muiden hajujen nopeaan suodatukseen. Sähköstaattinen kuitufiltteri kerää pieniä pölypartikkeleja, savua ja eläinten karvoja estääkseen allergisten reaktioiden synnyn.

KATEKIINISUODATIN

Suodatin on valmistettu kestävästä kuituverkosta, joka kerää pölyä ilmasta ja estää bakteerien ja virusten leviämisen. Suodattimen hyötysuhde on ≥ 95%.

 I FEEL (FOLLOW ME)

Monien Vivax mallien kaukosäätimessä on sisäänrakennettu sensori. Tämä mittaa kaukosäätimen läheisyydessä olevaa lämpötilaa ja lähettää tietoa sisäyksikölle, joka sitten automaattisesti viilentää tai lämmittää tarvittaessa. Voit siis valita onko juuri haluamasi lämpötila sisäyksikön luona vai siellä minne olet kaukosäätimen sijoittanut esim. olohuone. Tämänlainen lämpötilasäätö mahdollistaa tarkan ja mukavamman lämpötilan siellä missä oleskellaan, unohtamatta energiansäästöä. Jos sisäyksikkö on tuulikaapin seinässä eteisessä tai muuten ahtaassa tilassa, auttaa I FEEL toiminto huomattavasti.

IONISAATTORI

Anionit pitävät huolta kehostasi stimuloimalla verenkiertoa ja parantamalla keuhkojen kapasiteettia estäen esim. astman syntyä. Negatiiviset ionit eliminoivat pölyn ja savun, kun ilma kulkee ionisaattorin lävitse, anionit alkavat toimia. Anioneiden max. määrä on noin 1.000.000cm3. Anionit tuhoavat kemiallisia kaasuja ja pölypartikkeleja.