Uutiset, tarjoukset

Tervetuloa OMAKOTI-messuille osastollemme 4.5 27.–29.10.2017 Vantaan Myyrmäki-halliin!

Lämmitysjärjestelmät ovat esillä kaikissa muodoissaan

Esittelemme mm. Atlantic lämmitysratkaisut, sekä Cooper & Hunter ja VIVAX ilmalämpöpumput, esim. Markkinoiden energiatehokkain uutuusmalli VIVAX Y-DESIGN uudella ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella ja uskomattomalla lämmitys- ja talvijäähdytysteholla, voit lämmittää vielä -32°C ja SCOP on huima 5,5! Katso lisää www.vivax.fi ja tule paikan päälle tutustumaan!

Uutuutena vuodelle 2017

  • VIVAX Y-DESIGN ilmalämpöpumppu, R32, SCOP 5,5
  • Uudet ATLANTIC ALFÉA lämpöpumppumallit A.I. (Atlantic Interface) – käyttöliittymä COZYTOUCH-etähallinnalla.

Ratkaisut myös suuriin kohteisin

Atlantic ilmavesilämpöpumppuja voidaan kytkeä keskenään rinnakkain, öljy- tai kaasukondenssikattilan tai vanhan kattilan kanssa. Vaihtoehtoja on rajattomasti eikä teho lopu kovillakaan pakkasilla. Atlantic on Euroopan suurimpia lämmityslaitteiden valmistajia ja tarjoaa Suomen laajimman valikoiman lämmitykseen. Kaikki laitteet ohjataan helpolla suomenkielisellä käyttöliittymällä – osaat yhden – osaat kaikki.

Tutustukaa myös tyytyväisten asiakkaidemme palautteisiin ja laskelmiin säästöistä joita he ovat Atlantic lämmitysjärjestelmän valittuaan saavuttaneet. Tarkempi osoite on www.atlantic.fi/ajankohtaista.

Tervetuloa tutustumaan, osasto 4.5!

 


 

Olemme mukana RAKSA-messuilla Lahdessa 11.-13.2016!

olemme_mukana_raksa2016

Tervetuloa osastolle D8a! Katso lisää atlantic.fi

 

 

Vivax Geni WiFi – uuden aikakauden ilmalämpöpumppu – on the road

Saammeko esitellä ilmalämpöpumppu uutuuden, ennennäkemätöntä tekniikkaa ja huikean ulkomuodon omaavan Vivax Geni Wifi ilmalämpöpumpun: Tehokkaimman edelläkävijän, jonka kaksivaiheinen kompressori mahdollistaa 40 % paremman lämmöntuoton ja 80 % nimellistehosta vielä -30 °C:ssa.

Kiertue-aikataulu:

13.-15.2.2015 Asta Rakentaja-tapahtuma, Tampere

21.-22.2.2015 Rakenna ja Asu, Kuopio

13.-15.3.2015 Raksa-messut, Lahti, osasto D8b

28.-29.3.2015 Rakennus- ja sisustusmessut, Kouvola, osasto F3
Vivax-älypuhelimen Kouvolan RAK-messuarvonnassa voitti Terttu Mäenpää Kuusankoskelta.
Kiitämme kaikkia messukävijöitä mielenkiinnosta ja onnittelemme voittajaa!

Lisätiedot ja uusimmat uutiset: Atlantic Suomi puh. (05) 366 4155 tai info@vivax.fi

 

Vivax ja Atlantic Suomi olivat mukana Pirkanmaan suurimmassa rakennusalan Asta Rakentaja–tapahtumassa 13.–15. helmikuuta 2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

 

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille!

 

Atlantic Suomi mukana menossa:

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan tuotteisiimme, esillä ovat muun muassa:

Atlantic Cascade kiinteistölämpöpumput

Atlantic tarjoaa ratkaisut rivitalon, pienkerrostalon tai liikekiinteistön lämmittämiseen. Yhdistelemällä Atlantic lämpöpumppuja sekä Austria Email käyttövesi- ja puskurivaraajia saavutetaan energiakulutukseltaan optimoitu järjestelmä niin öljy-, maakaasu- kuin sähkölämmitteiseen kiinteistöön. Cascade-paketti voidaan muodostaa Atlantic ilmavesilämpöpumppuja keskenään, tai öljy- ja kaasukondenssikattilan tai vanhan kattilan kanssa rinnan kytkien. Vaihtoehtoja on rajattomasti eikä teho lopu kovillakaan pakkasilla!

Austria Email varaajat lämpöpumpuillle

Yli 150-vuotiaan itävaltalaistehtaan runsaan, erityisesti lämpöpumpuille suunnitellun varaajavalikoiman turvin lämpöpumppujen SCOP ja tehoreservi saadaan huippuunsa energiaa säästäen. Olipa kyseessä käyttövesivaraaja, puskurivaraaja, aurinkovaraaja, hybridivaraaja tai lämpöpumppuvaraaja, tarjoaa Austria Email mainion ratkaisun.

Lisätiedot: Atlantic Suomi puh. (05) 366 4155 tai Risto Peni 0443992273