Ilmalämpöpumppu Vivax Ys-DESIGN

Vivax Y-DESIGN ilmalämpöpumppu

Markkinoiden energiatehokkain ilmalämpöpumppu, paras SCOP c – Ennen näkemätöntä tehoa, luokkansa järein, käyttölämpötila-alue -32°C≤T≤50°C

Kuvaus

Vivax Ys-DESIGN – Energiatehokkain ilmalämpöpumppu VIVAX on palannut ehompana kuin koskaan - Y design pakkasteho on omaa luokkaansa. Markkinoiden paras ilmalämpöpumppu Markkinoiden energiatehokkain ilmalämpöpumppu VIVAX Y-design sarja - Kylmän alueen SCOP 4.2/4.3

ACP-12CH35AEYIs 7,2 KW (R32)

VIVAX Y-design sarjan COOL AEYI on tyylikäs seinämallin ilmalämpöpumppu, jonka vuosilämpökerroin kylmässä ilmastossa on markkinoiden huippuluokkaa 4,3. SCOP on 5,3 ylittäen parhaan A+++ energiatehokkuusluokan vaatimuksen reilusti.

Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa laitteen tehokkaan toiminnan äärimmäisissä sääolosuhteissa. VIVAX suoriutuu myös esim. serveritilojen talvijäähdytyksestä -25°C asti ja lämpöä se antaa hyvin -32°C saakka, eikä laitteen tarvitse sammuttaa itseään. Suurin lämpöteho on huimat 7,2kW.

Meillä tärkeät ulkoyksikön sulatustoiminnot on kehitetty älykkääksi, joten laite lämmittää talvella ilman turhia sulatustaukoja.

Lämpötilan se säätää myös kaukosäätimessä olevan tunnistimen mukaisesti, eikä siis lämmitä ainoastaan lähialuettaan, vaan voit viedä säätimen haluamaasi paikkaan, jossa säätämäsi lämpötila pysyy vakiona.

Uudenlainen Intelligent Eye laitteessa tunnistaa ihmisen ja liikkeen, ja näin ohjaa puhallusta valintasi mukaan, joko kohti tai poispäin ihmisestä. Sen avulla voidaan myös tyhjän huoneen lämmitystä vähentää niin ettei lämmitetä turhaan.

Voit hallita kaikkea langattomalla kaukosäätimellä, mukaan lukien ajastimen asetukset, lämpötila ja ilmavirran ennennäkemättömän tarkka suuntaus. Follow me-toiminnon avulla kauko-ohjain voi toimia lämpötila-anturina ja optimoida tilan lämpötilaa. Unitilatoiminto vähentää sekä yölämpötilaa että lämmityskustannuksia.

Laitteessa on myös Wifi ohjaustoiminto, joka mahdollistaa laitteen ohjaamisen langattoman verkon kautta, ilmaisella älylaitesovelluksella.

VIVAX Y-designissa yhdistyvät voima ja muotoilu. Laitteessa on myös useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten Intelligent Eye-toiminto, joka ohjaa ilmaa pystysuoraan ja vaakasuoraan automaattisesti, joko seuraten henkilöitä huoneessa tai väistellen heitä. Huippuhyvää energiatehokkuutta parantaa entisestään Eco-energiansäästö-toiminto. Self Clean kennon puhtaanapitotoiminto estää bakteerikasvuston muodostumista sisäyksikön kennoon, joten huoneen ilma pysyy terveellisenä ja raikkaana. Ylläpitolämpötila 8°C tai 12°C astetta on valittavissa myös matkapuhelinsovelluksella etänä. Äänitaso on suuren puhallinrummun ansiosta kuin kuiskaus – vain 20 dB (A)!
Puhallusnopeutta voit säätää prosenttiasteikolla lähes vapaasti, eli varmasti löydät sopivan ilmavirran, joka ei häiritse yölläkään.
Sisäyksikössä on kosteusanturi mittaamassa huoneen kosteutta kuivatustoiminnon aikana.

Takkatoiminto on automaattinen. Laite vähentää tehoansa vähitellen aina nollaan asti, jos se havaitsee, että toinen lämmönlähde on toiminnassa. Ilmanohjain nousee automaattisesti ylös ja puhallus jatkuu riittävällä nopeudella katon suuntaisesti. Vedon tunnetta ei siis helposti tule. Kun takka taas viilenee, alkaa Y-design automaattisesti ottaa vastuuta lämmityksestä, jopa -32°C asti.

Uusi kylmäaine R32 on tärkeä askel oikeaan suuntaan kasvihuonekaasujen vähentämiseksi. GWP-arvo R32 vs. R410A, on laskenut yhteen kolmasosaan. Kylmäaine R32: llä on selvästi vähemmän ympäristövaikutuksia kuin koskaan aiemmin.

Lämmittää vielä -32°C – Jäähdyttää tarvittaessa talvellakin

              Wifi valmius   

 • Korkein kausittainen hyötysuhde SCOP 5,3 A+++
 • 8°C ylläpitolämmitys (optio 12°C)
 • Hiljainen toiminta
 • Itsepuhdistustoiminto
 • ECO toiminto
 • Liikkeentunnistin
 • Suodatintoiminnot
 • ECO mode
 • 1W valmiustila
 • Follow me – toiminto
 • 100% kapasiteetti -15°C:ssa, lämmittää -32°C
 • Digitaalinen näyttö
 • Wi-Fi sisäänrakennettuna
 • Automaattinen takkatoiminto
 • Lähes portaaton puhallinnopeuden säätö 1-100%
 • Vivax Y-DESIGN-lämpöpumppu on varustettu älykkäällä anturitekniikalla, joka mittaa lämpötilan lisäksi myös kosteustasoa huoneessa.
 • Itsediagnostiikka näyttää kymmenittäin anturi- ja toimintatietoja kännykässä reaaliaikaisesti.

 

Puhallusvoimakkuuksia voi säätää prosenttien tarkkuudella ja ilmavirran suuntaus on monipuolinen.
PUHALLUSVOIMAKKUUDEN SÄÄTÖ 1-100% Puhallusvoimakkuuksia voi säätää prosenttien tarkkuudella ja ilmavirran suuntaus on monipuolinen.

 

VIVAX ilmalämpöpumpussa on myös kosteusanturi

 

Intelligent Eye VIVAX ilmalämpöpumpussa:
 • Liiketunnistin
 • Puhaltaa pois ihmisistä / Puhallus seuraa ihmisiä
 • Vahva puhallus, kun huoneessa on enemmän ihmisiä / Lempeä tuulenvire kun huoneessa on vähemmän ihmisiä
VIVAX ilmalämpöpumppu, mukava tuulahdus:

Y-DESIGN tuo mukavan lämpimän ilmavirran varpaisiin asti, ja kevään tuntua kotisi jokaiseen nurkkaan. Jäähdyttää puhaltamalla ilmaa kattoon, jolloin voit nauttia tasaisemmasta viileydestä ympärilläsi.

Osta tästä

ESITE Vivax Y-Design 2022