Ilmalämpöpumppu Vivax R + DESIGN

Vivax R+ DESIGN ilmalämpöpumppu

Erittäin tehokas, ionisoiva, monitoiminen ja monikäyttöinen (ACP-12CH35AERI+), ilmalämpöpumppu.

Erityinen 3D-invertteritekniikka mahdollistaa merkittävän energiansäästön, hiljaisen toiminnan ja pitkäikäisen toiminnan. Sisäyksikössä on biosuodatin ja ionisaattori, ja ulkoyksikössä on kompressori- ja lauhdutinlämmitin, mikä tekee Vivax R+ Design ilmalämpöpumpusta erittäin tehokkaan lämmityslaitteen. Kaikki tämä on energialuokassa A +++ jäähdytys ja A ++ -lämmitys.

Etähallintaa varten saatavilla on WiFi-moduuli, joka laajentaa laitteen toimintoja entisestään. 8°C ylläpitolämmitys.

KATSO VIDEO

Kuvaus

Vivax R+ DESIGN

Vivax R+ malli uudistui 2022. Uudella R+ Design ilmalämpöpumpuilla on entistäkin laajempi käyttöalue ja korkea hyötysuhde. Viisi väriä: punainen, tumma peili, shampanja, hopea ja valkoinen.

Vivax R + Design ilmalämpöpumppu huolehtii täydellisesti huoneilmasta, sillä se on varustettu sekä pölysuodattimella että bio-suodattimella. Pölysuodatin sieppaa pölyn ja pölypunkit, kun taas biologinen suodatin nappaa bakteerien, sienien ja mikro-organismien hiukkaset ja eliminoi ne. Puhdas ja raikas ilma varmistetaan myös ionisaattorilla, joka tuottaa noin miljoona / cm3 happianionia ja poistaa epämiellyttävät hajut, tupakansavun ja siitepölyn.

Ilmalämpöpumppu Vivax R+ lämmittää tehokkaasti vielä ulkolämpötilan ollessa -25°C. AIR FLOW -toiminnon avulla ilmavirta levittäytyy huoneeseen automaattisesti pysty- ja vaakatasossa, ja TURBO toiminnan avulla vieläkin nopeammin ja tehokkaammin. Ylläpitolämmitystoiminto 8°C.

Led painikkeesta laite himmentää näyttönsä, kun huoneen valaistus huoneessa on pimeänä. Valojen syttyessä myös laitteen valaistus palaa kirkkaaksi.

Laitteen etähallinta on mahdollista wifi-sovittimen ja puhelinsovelluksen avulla.

VIVAX-seinämalli R+ DESIGN-ilmalämpöpumppu DC-invertteritekniikalla ja ionisaatiotilassa voidaan yhdistää kaikkiin COFM-AERI-sarjan Vivax- multisplit-osiin. AERI-sarja on erittäin hiljainen joten sopii myös kerrostaloon asennettavaksi, luotettava ja tehokas lämpöpumppu, joka toimii erinomaisesti kesällä ja talvella.

Vivax R+ Design ilmalämpöpumppu on saatavilla viidessä upeassa värissä ja sopii näin varmasti vaativampaakin sisustukseen. Kuvan ilmalämpöpumppu on väritykseltään tumma peili.

IONISAATTORI

Tuottaa negatiivisia ioneja raikasta ilmaa varten.

ITSEPUHDISTUS

Painamalla kauko-ohjaimen ”CLEAN” -painiketta laite käynnistää automaattisesti sisäyksikön prosessin puhdistuksen. Tämä ominaisuus poistaa bakteerit ja niiden lisääntymisen puhtaammalle ja raikkaammalle ilmalle. Sisäyksikkö käynnistyy jäähdytystilassa pienellä tuulettimen nopeudella, ja tiivistynyt vesi kerää osan lämmönvaihtimen eviin kertyneestä pölystä. Tämän jälkeen laite siirtyy lämmitystilaan, jolloin laitteen sisäosa kuivuu. Lopulta laite siirtyy tuuletustilaan ja puhaltaa kostean ilman pois.

ECO

ECO-toiminto tekee laitteesta erityisen taloudellisen. Kun toiminto kytketään päälle, kuluu jopa 60% vähemmän energiaa kuin aiemmin.

I FEEL

Kauko-ohjaimen minianturi tunnistaa huonelämpötilan ja siirtää signaalin takaisin sisätilaan, joka säätää ilmavirran tilavuutta ja lämpötilan vastaavuutta mahdollisimman mukavaksi.

NUKKUMISMOODI

Sisäilman lämpötila laskee tai nousee automaattisesti mukavan huonelämpötilan ylläpitämiseksi samalla kun se vähentää energiankulutusta.

MEMORY FUNCTION

Kun virta kytketään päälle ja päällä, laite palauttaa aiemmat asetukset automaattisesti.

AIRCRAFT MEMORY FUNCTION

Kun laite käynnistetään seuraavan kerran, ilmapelti siirtyy automaattisesti viimeiseen paikkaan.

24h TIMER

Laite voidaan ajastaa käynnistymään tai sammumaan.

VALMIUSTILA

1 W virrankulutus valmiustilassa.

VIVAX- ulkoyksiköiden uusi ilme ja rakenne

VIVAX-ulkoyksiköiden uusi rakenne ja ainutlaatuiset lamellit tekevät ulkoyksiköstä vankemman ja kestävämmän. Ilmanpoistosäleikkö on irrotettavissa puhaltimen moottorin huollon helpottamiseksi.

Älykäs sulatus

Maksimoi lämmitysmukavuuden älykkään, lyhyemmän sulatusjakson avulla. Perinteinen sulatus tapahtuu 10 minuutin jaksoissa 50 minuutin välein. Älykäs VIVAX-sulatusjärjestelmä toimii vain tarvittaessa, mikä vähentää energiahukkaa jättämällä pois tarpeettomat sulatusprosessit.

MONO & MULTI

Sisäyksikkö on yhteensopiva sekä split- että multi-split-lämpöpumppujen kanssa.

PTC HEATER

Järjestelmä soveltuu pohjoismaiseen ilmastoon, lämmityshihna lämmitysöljyyn kompressorissa ja lämmityskaapelissa tehokkaaseen kaasunpoistoon miinusasteella.

2-TIE LAUHDEVESI

Lauhdevesiputket voidaan liittää sekä sisäyksikön vasemmalle että oikealle puolelle.

Hienostuneen kultainen ilmalämpöpumppu Vivax R Shampanja sopii varmasti seinälle kuin seinälle

LATAA TÄSTÄ ESITE Vivax R+ esite

KATSO VIDEO

Osta tästä