Ilmalämpöpumppu Vivax N Design

Kuvaus

Vivax N Design ilmalämpöpumppu

Vivax N Design on monipuolinen ja silti edullinen ilmalämpöpumppu jäähdytykseen ja lämmitykseen. 3D-ilmavirta – automaattinen liike vaaka- ja pystysuunnassa ohjattavissa kaukosäätimellä.

KAKSIOSAINEN SUODATIN

Kaksoissuodatusjärjestelmä eliminoi haitalliset aineet perusteellisesti varmistaen raikkaan ja puhtaan ilman. Esisuodatin estää tehokkaasti ilmassa olevien hiukkasten leviämisen. Toinen aktiivihiilisuodatin vangitsee vaaralliset kaasut ja hajut.

  • Wi-Fi-yhteys valmius
  • ekologinen kylmäaine R32
  • katalyyttinen suodatin
  • Jäähdytys myös talvella -15°c asti.
  • Lämmitys alhaisessa ympäristön lämpötilassa -20°c asti.
Vivax N-DESIGN-ilmalämpöpumppu

 

KAKSIOSAINEN SUODATIN

WiFi-toiminto

Uusimman sukupolven Vivax N-design -ilmalämpöpumppuja on mahdollista käyttää Wi-Fi-moduulin kautta. M-Smart Wi-Fi -moduulin avulla voit ohjata ilmastointilaitetta missä tahansa, omalla älypuhelimellasi. Voit käyttää mm. jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtotoimintoja sekä käynnistää/sammuttaa laitteen.

Valitse uusi ekologinen R-32 kylmäaine

Uusi kylmäaine R32 on synteettinen freoni, jonka molekyylissä ei ole klooria (CH2F2, difluorimetaani). Tämän tyyppinen freoni, joka kuuluu fluorihiilivetyjen (HFC) luokkaan, ei vaikuta ympäristöön ja on yksi tulevaisuuden tärkeimmistä kylmäaineista. R32 on kylmäaine, joka siirtää lämpöä tehokkaasti ja jolla on vähäinen ympäristövaikutus.

Kylmäaineen R32 GWP on 650 verrattuna R410A:n GWP:hen 2088, mikä tarkoittaa 68 %:n vähennystä saasteissa. Lisäksi R32:lla varustetut ilmastointilaitteet voivat saavuttaa korkeamman tehokkuuden ja paremman toiminnan äärimmäisissä ympäristölämpötiloissa, ja R32 on yksikomponenttinen kylmäaine, joka on helppo kierrättää.

LATAA ESITE

Maahantuoja Costella Oy – Katso verkkokaupassa